Seleccionar página

Qui sóc

Sóc consultora de viatges amb base a Mataró, la meva especialitat són els viatges únics a les destinacions més esclusives del món. Que un viatge sigui únic i exclusiu no significa que hagi de ser molt car, però viatjar a un lloc on poca gent hi té accés i poder disfrutar d’una posta sol inoblidable, és ja de per sí un viatge de luxe.
Els hotels d’ultra luxe i super chic són la meva especialitat, no em fixa només en la seva decoració, sinó en els detalls del servei, en el disseny de les habitacions, en les amenitats del bany, en la simpatia dels treballadors, en la seva ubicació, en la seva oferta gastronòmica, etc. I sempre han de ser #GraupixApproved independentment del seu preu o estrelles.

  • Des de l’any 2003 escric guies de viatge informant de tot tipus de detalls imaginables, links, preus, horaris, allotjaments: des de propostes d’ultra luxe a senzills hotels de baix cost i sempre visitats o probats per mi #GraupixApproved. Rara vegada trobareu una informació tan exhaustiva com en les meves guies. Totes aquestes guies es poden trobar a la seva web a la secció  Els meus viatges
  • A l’any 2005, vaig començar a escriure articles en anglès per a la revista ITP Events, amb una circulació de 10.000 revistes per tota Europa dirigida especialment al sector MICE. Els meus articles es poden llegir en aquest link.
  • Des de Setembre 2009, he publicat també articles sobre destinacions de viatge a la revista espanyola més reconeguda del sector de la fotografia: Fotoventas Digital amb una circulació mensual de 7.000 revistes. La revista va deixar d’editar-se al 2012.
  • Del juliol del 2011 al Maig del 2012 vaig col.laborar a la revista Marie Claire en la seva edició espanyola, amb una columna mensual «Personal Traveller» per a comentar novetats d’hotels i destinacions de luxe comprovats tots per mi. Els meus articles es poden llegir en aquest link
  • Des de l’any 2011 col.laboro amb TTRA, Travel and Tourism Research Association, amb un article sobre alguna destinació al seu newsletter trimestral. Els articles es poden llegir linkant aquí.
  • Al març del 2012 vaig ser nomenada Forbes Travel Correspondent, aporto articles en anglès a la plataforma online Startle.com sobre Barcelona i les seves novetats en temes d’hotels, restaurants, spas i events.
  • Des del 2015 col.laboro amb la revista de Singapur World Travel Magazine. Els meus articles poden llegir-se en aquest link
  • Tinc una secció pròpia al magazine matinal Ara i Aquí a Ràdio Nacional d’Andorra, anomenat #GrauperaViatgera i està en la seva 11ª temporada.

Parlo perfectament català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i holandès
Sóc molt activa a les xarxes socials: Twitter @Graupix, Instagram @LuxeGraupix and Facebook https://www.facebook.com/soniagrauperatravels

Preguntes i propostes: info@soniagraupera.com