Qui és la Sònia?

Sònia Graupera és consultora de viatges freelance amb base a Barcelona, la seva especialitat són els viatges únics a les destinacions més esclusives del món. Que un viatge sigui únic i exclusiu no significa que hagi de ser molt car, però viatjar a un lloc on poca gent hi té accés i poder disfrutar d'una posta sol inoblidable, és ja de per sí un viatge de luxe.
Els hotels d'ultra luxe i super chic són la seva especialitat, no es fixa només en la seva decoració, sinó en els detalls del servei, en el disseny de les habitacions, en les amenitats del bany, en la simpatia dels treballadors, en la seva ubicació, en la seva oferta gastronòmica, etc. I sempre han de ser #GraupixApproved independentment del seu preu o estrelles.

  • Des de l'any 2003 escriu guies de viatge informant de tot tipus de detalls imaginables, links, preus, horaris, allotjaments: des de propostes d'ultra luxe a senzills hotels de baix cost i sempre visitats o probats per la Sònia #GraupixApproved. Rara vegada trobareu una informació tan exhaustiva com en les guies de la Sònia Graupera. Totes aquestes guies es poden trobar a la seva web a la secció  Els meus viatges
  • A l'any 2005, Graupera va començar a escriure articles en anglès per a la revista ITP Events, amb una circulació de 10.000 revistes per tota Europa dirigida especialment al sector MICE. Els seus articles es poden llegir aquest link.
  • Des de Setembre 2009, Graupera ha publicat també articles sobre destinacions de viatge a la revista espanyola més reconeguda del sector de la fotografia: Fotoventas Digital amb una circulació mensual de  7.000 revistes. 
  • Al juliol del 2011 va començar a col.laborar en la revista Marie Claire en la seva edició espanyola, amb una columna mensual per a comentar novetats d'hotels i destinacions de luxe comprovats per ella mateixa. Els seus articles es poden llegir en aquest link
  • Des de l'any 2011 col.labora amb TTRA, Travel and Tourism Research Association, amb un article sobre alguna destinació al seu newsletter trimestral. Els articles es poden llegir linkant aquí.
  • Al març del Graupera va ser nomenada Forbes Travel Correspondent, el que significa és que aporta articles en anglès a la plataforma online Startle.com sobre Barcelona i les seves novetats en temes d'hotels, restaurants, spas i events.
  • Des del 2015 col.labora regularment amb la revista mexicana Travesías. Els seus articles poden llegir-se en aquest este link.
  • Des del 2016 coll.labora regularment amb la revista de Singapur World Travel Magazine. Els seus articles poden llegir-se en aquest link
  • Sònia té una secció pròpia al magazine matinal Ara i Aquí a Ràdio Nacional d'Andorra, anomenat #GrauperaViatgera i està en la seva 6ª temporada.

Graupera parla perfectament català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i holandès
És molt activa a les xarxes socials: Twitter @Graupix, Instagram @LuxeGraupix i Facebook https://www.facebook.com/soniagrauperatravels

Preguntes i propostes: info@soniagraupera.com