Seleccionar página

Consultoria

  • Consultoria de xarxes socials: Sóc experta en la promoció online i en la estratègia digital d’hotels i destinacions de luxe. Deixi’s assessorar per mi. Si teniu xarxes socials, utilitzeu-les bé. Treieu el màxim profit per a guanyar clients i fidelitzar-los.
  • Us puc dissenyar el viatge a mida segons les vostres necessitats, per a fer del vostre viatge una experiència inoblidable, sigui d’ultra luxe o de baix cost: qualsevol petició té una resposta satisfactòria i #GraupixApproved. Sigui un hotel, spa, restaurant, museu, tour, o el que sigui, jo hi ha estat abans i tinc una font directa per encertar en la proposta que us faré.
  • Mystery guest? Molts establiments creuen que estàn servint als seus clients com creuen que han de ser servits, però moltes vegades, ens manca la cultura de la queixa, i sovint no es sap del tot si els serveis que ofereixen són els correctes i els esperats. Convé estar al dia de tot i comprobar que els serveis oferits resulten satisfactoris. Estic disposada disposada a venir a probar els vostre establiment, i de fer-vos un anàlisi per tal de que milloreu fins a assolir l’excel.lència.

Preguntes: info@soniagraupera.com