Seleccionar página

És una ciutat que conec molt bé ja que hi he passat molts caps de setmana a la meva època d’estudiant i també hi he estat moltíssimes vegades per feina. Tot i que reconec que és una ciutat molt atractiva, no és el tipus de ciutat cosmopolita que a mi m’agrada. Cert és que és fantàstica quan es visita per primer cop, els canals, les casetes precioses, les bicicletes, l’ambientillo, el Red light District, i perquè no, els coffee houses amb els seus mil tipus de porros diferents. Tots els que la visiten passen per l’embriagament d’arribar a Amsterdam i quedar-se al.lucinats.
Jo hi vaig anar per primer cop amb 20 anys fent Interrail. I m’ho vaig passar bomba!

Ara quan vaig a Amsterdam intento sopar a algun restaurant indonesi, no només perquè m’agrada el menjar exòtic i especiat, sinó també perquè la gastronomia neerlandesa no destaca més que pel FEBO Youtube ). I el FEBO és prou com vomitiu com per a no osar probar-lo. Jo no!
Hotels…

En la seva majoria molt cars, però recomano bò i barat el Chic & Basic i com a hotel car i original The College situat en un antic col.legi, deliciós i únic, cada habitació diferent o el Dylan que és un hotel de disseny meravellós.

Això sí, a Amsterdam no deixeu de comprar regalèssies munt / dropjes, formatge Gouda o Edam, poffertjes (mini rodonetes de pasta de crêpe) o hagelslag (fideos de xoco) al Mercadona d’allà, l’Albert Heijn.

Més preguntes? a disposar!