4 hores a Amsterdam

Avui ha tocat Amsterdam per feina, de l'aeroport a la fira i de la fira a l'aeroport. Amsterdam és des de fa anys una ciutat que hi vaig per feina i que sincerament no és sant de la meva devoció. Cert és que és fantàstica quan es visita per primer cop, els canals, les casetes precioses, les bicicletes, l'ambientillo i perquè no, els coffe house amb els seus mil tipus de porros diferents. Tots hem passat per l'embriagament d'arribar a Amsterdam i quedar al.lucinats.
Jo hi vaig anar per primer cop amb 20 anys fent Interrail. I m'ho vaig passar bomba!

Ara quan vaig a Amsterdam intento sopar a algun restaurant indonesi, no només perquè m'agrada el menjar exòtic i especiat, sinó també perquè la gastronomia neerlandesa no destaca més que pel FEBO (no perdre's els comentaris de l'italià que ha gravat aquest video al youtube). I el FEBO és prou com vomitiu com per a no osar probar-lo. Jo no!

Hotels... en la seva majoria molt cars, però recomano bò i barat el Chic & Basic i com a hotel car i pijo The College situat en un antic col.legi, deliciós i únic, cada habitació diferent o el Hotel Dylan

Això sí, a Amsterdam no deixeu de comprar regalèssies munt / dropjes, formatge Gouda o Edam, poffertjes (mini rodonetes de pasta de crêpe) o hagelslag (fideos de xoco) al Mercadona d'allà, l'Albert Heijn.

Més preguntes? a disposar!